Bolek Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Witam. Chciałbym dodać do produktu możliwość wyboru innych wersji kolorystycznych tak jak jest na tej stronie: http://www.butyjana.pl/obuwie_meskie/obuwie_sportowe/nike_air_force_1_mid_315123-111.html Jak widać po kliknięciu w inną wersje koloru obuwia jesteśmy przekierowanii na stronę produktu w wybranej kolorystyce. Jak takie coś zrobić w Prestashop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 modul html box pro(lub podobny) i wklepujesz to recznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 To już chyba lepiej przerobić moduł produktów powiązanych żeby się tak wyświetlał niż ręcznie wklepywać setki produktów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 nie wiem czemu nie chcesz tego zrobic normalnie atrybutami, przeciez do kazdej kombinacji mozna przydzielic konkretne zdjecia i bedzie to wyswietlane prawie tak samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolek Posted October 3, 2014 Author Share Posted October 3, 2014 Nie chcę tego zrobić normalnie, ponieważ numer katalogowy produktu wówczas się nie będzie zmieniał. Do tego jeśli mam towar X w 10 wersjach kolorystycznych to do produktu głównego muszę wrzucić wszystkie zdjęcia i nie jest to zbyt czytelne. Normalne atrybuty są OK jak sie sprzedaje np. ten sam model sukienki no name i wybiera się tylko kolor zielony, niebieski itp. Na Prestashop bawie się 2 dzień i jestem laikem ale obsługa jest bardzo podobna jak na Joomla, na której trochę się bawiłem kilka lat temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 numer katalogowy mozesz wpisac w kombinacjach a nie jako glowny i tez bedzie sie zmienial Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts