Jump to content

Prestashop 1.6.0.9

petrm

Recommended Posts

Poprosím o radu a pomoc. Po noční aktualizaci PS z 1.6.0.5 na 1.6.0.9 nejde měnít jazyky, Sn%C3%ADmka_1.PNGměny v uživatelské části, tak stejně nejde vybrat dopravce, typ platby, ač mám vše správně nastavené a akorát tak mě funguje správně snad administrace, nic pro zákazníky .. Sn%C3%ADmka.PNG Při pokusu o obnovu ze zálohy vždy dojde k selhání a nejde potom vůbec nic dělat, jenom jít ve správě na hlavní stránku a odtud vše znovu začít .. 

Dokázal by někdo poradit v čem bude chyba, proč dá se říci, že nic nefunguje? Myslím tím pro zákazníky, jako pro platby, dopravce, změna jazyků, měn ..

• 2 weeks later...

Pokud by se to stalo mě, tak bych manuálně smazal celý obsah databáze, kterou bych měl před tím zalohovanou, pak bych manuálně smazal celý obsah webu přes ftp - taky bych měl samo zálohu a udělal znovu obnovu ze zálohy. Nedoporučuju tuto verzi presty, jsou tam chyby a je lepší počkat na další verzi PS, já na ni čekám. Tam by měly být zafixované chyby, které jsou právě ve verzi 1.6.0.9. (jinak budu rád, pokud se někdo další přídá. I já jsem samouk a každá rada dobrá.)

Edited by domorodecmezilidmi (see edit history)

Kterou verzi presty doporučujete?
Také mám s touto verzí problémy, respektivě s dokončením objednávky mi to nepřejde stránka na platební metody.

On 10/15/2014 at 4:26 AM, domorodecmezilidmi said:

Pokud by se to stalo mě, tak bych manuálně smazal celý obsah databáze, kterou bych měl před tím zalohovanou, pak bych manuálně smazal celý obsah webu přes ftp - taky bych měl samo zálohu a udělal znovu obnovu ze zálohy. Nedoporučuju tuto verzi presty, jsou tam chyby a je lepší počkat na další verzi PS, já na ni čekám. Tam by měly být zafixované chyby, které jsou právě ve verzi 1.6.0.9. (jinak budu rád, pokud se někdo další přídá. I já jsem samouk a každá rada dobrá.)