prunica Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Salut,Am intampinat iar o dificultate,doresc sa stiu de unde pot modifica structura mail-urilor pe care le primesc la o comanda,doresc in primul rand sa sterg footer-ul mailului pentru ca apare powered by prestashop,si doresc sa schimb si continutul,structura si nu stiu ce fisier anume trebuie sa editez.O alta problema este ca nu stiu de unde schimb adresa de mail pe care sa primesc comenzile,am schimbat la administrator am pus adresa de email pe care vreau sa vina ,dar degeaba comenzile vin tot pe adresa de mail pe care am folosit-o prima data la instalare.Orice indiciu este binevenit.Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 /mails/ro ... deschide de acolo fisierele alea html/txt si modifica cum doresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prunica Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 Multumesc din nou.O seara buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts