Hasher Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Witam, Czego obecnie używa się do generowania listów przewozowych dla Poczty Polskiej? Widziałem tylko jeden moduł od Megamo, ale jakoś nie jestem do nich przekonany. Może być API, nie musi być koniecznie moduł - najważniejsze żeby to jak najbardziej zautomatyzować. Forma druków najlepiej aby była jak najbardziej zbliżona do tej generowanej przez Allegro (tabele z produktami dla danego zamówienia, zamiast: każde zamówienie - osobna kartka, tak jak jest w domyślnie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasher Posted November 7, 2014 Author Share Posted November 7, 2014 Nikt z polskich prestopowiczów nie korzysta z usług Poczty Polskiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyxell Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Zobacz Baselinker, wykupiłem go dla Allegro oraz dla Poczty Polskiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-MBJ Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Mam umowę z PP i nadaję wszystko przez stronę e-nadawca. Ułatwia znacznie pracę, integrują się z allegro oraz Prestą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts