kostasza Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Szukałem już wszędzie i nic na ten temat nie znalazłem... Mam w sidebarze kategorie i producentów (dwie długie listy). Jest to nieporęczne. Chcę włożyć je do jednej kolumny. Na górzej tej kolumny będą dwa przyciski, po naciśnięciu ich zwyczajnie podmieniać się będzie content bloku. Ktoś naciska w producentów i w kolumnie pojawiają mu się producenci. Ktoś naciśnie w produkty i zamiast producentów pojawiają się kategorie produktów. Ktoś ma pomysł jak coś takiego osiągnąć? PRZYKŁAD: sklep.kfd.pl/ <- tutaj macie w sidebarze blok z producentami i produktami. Kontent wymienia się po naciśnięciu przycisku. Może istnieje taki moduł? Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Nie spotkałem się z takim modułem, można dopisać wyświetlanie na przemian wspomnianych bloków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin-WulkSoft Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Na oko aby osiągnąć taki efekt trzeba dodadć dwa buttony dwie klas do elementów i javascript do ukrywania i odkrywania klas na przemian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasza Posted October 3, 2014 Author Share Posted October 3, 2014 Ja o tym wiem, wystarczy nawet prosty content switch w html i css, jednak nie wiem jak zabrać się do połączenia tych dwóch kolumn (produktów i dostawców). Ktoś ma jakiś pomysł jak wogóle się do tego zabrać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majekurama Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 ja też głowię sie nad tym od pewnego czasu fundacja podkarpackie hospicjum dla dzieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts