juby Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Robię sklep z angielskim menu,języki (myślę że wszędzie) pozmieniałem a mimo tego: -podczas logowania nowego klienta na górnym pasku jest napis „logowanie” -później „zamowienie” - i „zaplac przy uzyciu konta” no i oczywiście przekierowuje na polskiego paypala , WHY??? Generalnie dalej "potwierdzenie zamówienia” A jeden z emaili do klienta brzmi „Oczekiwanie na płatność przelewem bankowym „ Ktoś wie jak to można zmienić na język angielski? Tak samo jak z wiadomości email usunąć "...powered by PrestaShop™ " Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 presta4you.com Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Sprawdź czy zmieniając tłumaczenia zmieniałeś je dla dobrego szablonu. Może wybrałeś inny szablon w trakcie tłumaczenia. Napis 'powered by Prestashop' proponuję wątek: http://www.prestashop.com/forums/topic/9345-how-to-remove-powered-by-prestashop-form-the-footer-and-center-it/page-5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 juby Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 Dzięki za odpowiedź ale w zmianie tłumaczenia nie mam opcji wyboru szablonu, chyba że nie patrze tam gdzie powinienem :/ mam wersje 1.6.0.9 jakby coś a wątek zaraz zerkne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 juby Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 (edited) W zamównienia - statusy mam wszystko po angielsku i generalnie treść przychodzącego emaila jest w j. angielskim ale tytuł jest po polsku ... Edited October 2, 2014 by juby (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 juby Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 OK już znalazłem, trzeba było po prostu "ręcznie" to powpisywać Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 juby Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 Napis "Presta..." też usunięty Wielkie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
juby
Robię sklep z angielskim menu,
języki (myślę że wszędzie) pozmieniałem a mimo tego:
-podczas logowania nowego klienta na górnym pasku jest napis „logowanie”
-później „zamowienie”
- i „zaplac przy uzyciu konta” no i oczywiście przekierowuje na polskiego paypala , WHY???
Generalnie dalej "potwierdzenie zamówienia”
A jeden z emaili do klienta brzmi „Oczekiwanie na płatność przelewem bankowym „
Ktoś wie jak to można zmienić na język angielski?
Tak samo jak z wiadomości email usunąć "...powered by PrestaShop™ "
5 answers to this question
Recommended Posts