TomekM Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Witam, Może mi ktoś wyjaśnić co oznaczają błędy z screena? Link: https://imagizer.imageshack.us/v2/609x256q90/661/RG1h4L.jpg Ostrzeżenie wyświetla się gdy wchodzę do: Zamówienia > zamówienia. Pozdrawiam Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 oznacza to tyle, że ktoś (lub coś) utworzyło override oryginalnego kodu prestashop i to powoduje błąd. trudno powiedzieć co to jest, bo to niestandardowy kod. to kwestia najprawdopodobniej jakiegoś modułu który ostatnio został zainstalowany, który modyfikuje core skryptu prestashop poprzez zastosowanie tzw. override. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TomekM Posted October 1, 2014 Author Share Posted October 1, 2014 Faktycznie instalowałem wczoraj moduł do dotpay, allegro i furgonetki. Czy możesz mi przetłumaczyć to na polski czy jest to coś szkodliwego? Czy trzeba to natychmiast usunąć? Czy dojdę który to moduł spowodował ten błąd gdy będę je po kolei usuwał a następnie patrzył czy błąd już się nie pojawia? Czy błąd trzeba usunąć od strony "bebechów"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Chrisoo Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 (edited) Ja instalowałem ostatnio Google Analytics API i mam ten sam błąd.Po odinstalowaniu tego modułu dalej wyskakuje ten bład. Jak usunąć ten błąd ? Edited October 23, 2014 by Chrisoo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
TomekM
Witam,
Może mi ktoś wyjaśnić co oznaczają błędy z screena?
Link: https://imagizer.imageshack.us/v2/609x256q90/661/RG1h4L.jpg
Ostrzeżenie wyświetla się gdy wchodzę do: Zamówienia > zamówienia.
Pozdrawiam
Tomek
3 answers to this question
Recommended Posts