Yasabe Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Merhaba. Benim sitemde fiyatların hemen hemen hepsi kuruşlu olacak ve kategoriyi görüntülerken sol tarafta çıkan katmanlı navigasyon bloğu fiyatla filtreleme yapılarak arama yapma konusunda çok işe yarar diye düşünüyordum ama maalesef çalışmıyor. İsteyen bakabilir. www.yaseminnikahsekeri.com Acaba kuruş hanesinin virgülle ayrılmasıyla bir ilgisi olabilr mi? Yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasabe Posted September 30, 2014 Author Share Posted September 30, 2014 Fiyatlar 1 ve katları şeklinde gözüküyor. Şu anda sitede biri 1,25 TL diğeri 2,25 TL olan iki ürün var. Fakat filtreleme seçeneklerinde minimum tutar 1,00 TL maksimum tutar da 2,00 TL gözüküyor. İşin tuhafı fiyat filtresini kaydırırken 0,01 TL yani 1 kuruşu bile dikkate alıyor yani maksimum tutarı 2,00 TL'den mesela 1,99 TL'ye veya 1,78 TL'ye çekebiliyorsunuz ama filtrelemede hata yapıyor. Çözümünü bilen var mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Fiyatlar 1 ve katları şeklinde gözüküyor. Şu anda sitede biri 1,25 TL diğeri 2,25 TL olan iki ürün var. Fakat filtreleme seçeneklerinde minimum tutar 1,00 TL maksimum tutar da 2,00 TL gözüküyor. İşin tuhafı fiyat filtresini kaydırırken 0,01 TL yani 1 kuruşu bile dikkate alıyor yani maksimum tutarı 2,00 TL'den mesela 1,99 TL'ye veya 1,78 TL'ye çekebiliyorsunuz ama filtrelemede hata yapıyor. Çözümünü bilen var mı? Merhabalar, Şu an bir problem göremiyorum? Bakınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ediptufekciler Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 .Katmanlı Kategori modülü bende de hiç çalışmıyor Filtre şablonu oluşturuyorum ayarlarını gerçekleştiriyorum modül pozisyonlardan aktif ediyorum fakat kategorileri getirmiyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts