mardon Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Uvažuji o upgradu svého e-shopu na nejnovější verzi, s tím , že bychom nasadili responzivní design. Vybrala jsem si hezké téma z themeforest, ale mám problém s tím, že podporuje IE9 a výše. Co jsem koukala do GA, máme ještě nějaké zákazníky, kteří používají IE8. Řešili jste někdo podobný problém? Používáte responzivní design a projevilo se to nějak na úspěšnosti? Díky předem za vaše postřehy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Dej si zobrazit šablonu v režimu IE8 a uvidíš, většinou se jedná o některé css prvky, které se nemusí vykreslovat správně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 A ak by to v IE8 poriadne neslo, budete podla mna mat viac uzivatelov z mobilu/tabletu ako z IE8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mardon Posted September 29, 2014 Author Share Posted September 29, 2014 Tak jsem si to nechal zobrazit v IE8 a IE9 a jedná se o problém s megamenu, které se v těchto prohlížečích nezobrazuje správně. Jedná se o tuto šablonu. Tak teď opravdu váhám jestli do toho jít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts