Yasabe Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Merhaba. Soru(n)larımı maddeler halinde sıralayayım. 1- Sitede Türkçe dil paketi kurulu ve aktif ama sayfa başlığındaki ifade İngilizce gözüküyor. Mesela "Kampanyalar"a tıkladığınızda sayfa başlığında "Price Drop" yazıyor. Nasıl düzeltilebilir? 2- Alt kısımda ortada CMS Bloğu var. Burada 3 adet ikon görünüyor. Kamyon, telefon ve kredi kartı ikonları. Bunların yanındaki metinleri değiştireceğim yeri buldum ama ikonları nasıl değiştireceğimi bulamadım. 3- Mağazamın enlem/boylam bilgilerini ekledim ve google maps haritasında mağazam gözüktü ama mağazamın yerinde prestashop logosu gözüküyor. Bu logoyu istediğim logoyla nasıl değiştirebilirim? Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Merhaba. Soru(n)larımı maddeler halinde sıralayayım. 1- Sitede Türkçe dil paketi kurulu ve aktif ama sayfa başlığındaki ifade İngilizce gözüküyor. Mesela "Kampanyalar"a tıkladığınızda sayfa başlığında "Price Drop" yazıyor. Nasıl düzeltilebilir? 2- Alt kısımda ortada CMS Bloğu var. Burada 3 adet ikon görünüyor. Kamyon, telefon ve kredi kartı ikonları. Bunların yanındaki metinleri değiştireceğim yeri buldum ama ikonları nasıl değiştireceğimi bulamadım. 3- Mağazamın enlem/boylam bilgilerini ekledim ve google maps haritasında mağazam gözüktü ama mağazamın yerinde prestashop logosu gözüküyor. Bu logoyu istediğim logoyla nasıl değiştirebilirim? Teşekkürler. Merhabalar, Tercihler -> SEO & URL kısmında istediğiniz sayfanın üzerine tıklayarak tercümeleri düzenleyebilirsiniz. Manuel olarak icon görsellerinin dosyalarını değiştirebilir ve/veya css düzenlemeleri ile yapabilirsiniz. Bu maddeyi anlamadım hangi sayfada bu değişikliği yapmak istiyorsunuz acaba? Başarılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasabe Posted October 10, 2014 Author Share Posted October 10, 2014 Merhaba. Yardımlarınız için teşekkür ederim. 3. maddedeki değişikliği Ayarlar / Mağaza İletişi / Parametreler yolunu takip ederek yaptım. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts