Pawel M. Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Witam,Mam problem z instalacją w 56% wyskakuje błąd 'Stwórz dane (produkty, strony, kategorie) przykładowe'i pod spodem '1. undefined'. Presta jest w wersji najnowszej 1.6.0.9, hosting w domeny.plJakieś pomysły?Z góry dziękuje,Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RSI-SHOP Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Myślę - ale nie jestem do końca pewien przeglądarki mogą mieć z tym problem. Spróbuj zainstalować sklep za pomocą IE lub Opery. Pobierz cały pakiet instalacji wrzuć go na serwer oraz sprawdził bym też ustawienia serwera szczególnie dla : max_execution_timememory_limitMax. size of the requestMax. file size Jeżeli to nie pomoże trzeba będzie ręcznie zmodyfikować kilka plików Bo problem tkwi w załadowaniu przykładowych danych do bazy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Pawel M.
Witam,
Mam problem z instalacją w 56% wyskakuje błąd 'Stwórz dane (produkty, strony, kategorie) przykładowe'
i pod spodem '1. undefined'. Presta jest w wersji najnowszej 1.6.0.9, hosting w domeny.pl
Jakieś pomysły?
Z góry dziękuje,
Paweł
1 answer to this question
Recommended Posts