tomo_git Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Witam. Chciałbym nieco zmodyfikować listę produktów, aby wyglądała tak : Chciałbym, aby pod zdjęciem widoczny był krótki opis lub jego część. Stonka to : pako-mar.pl Jakie pliki i jak pozmieniać? W razie czego mogę wrzucić zawartość odpowiednich plików. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Jeśli chodzi o opis to już jest tylko ukryty więc musisz go pokazać i zwiększyć wysokość kontenera żeby się mieścił, cena przycisk i znaczniki bestseller i promocja będziesz za pewne musiał dopisać w pliku product-list.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomo_git Posted September 27, 2014 Author Share Posted September 27, 2014 Jak to zmienić? Mogę prosić o skrypty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 No raczej za darmo nikt ci tego nie przerobi, i nie chodzi o to czy to trudne czy proste a o czas który na to trzeba poświęcić. A z doświadczenia wiem że jak komuś pomagam i tłumaczę, pokazuje, i znowu tłumacze ponieważ osoba jest mniej doświadczona w edycji, to tracę na to 4 razy więcej czasu niż jakbym to wykonywał osobiście. Więc nie licz na gotowca, przynajmniej ode mnie. Na podpowiedzi jak najbardziej z tym że musisz coś od siebie również pokazać. Jak pamiętam z innego wątku dałeś w tpl stałą wysokość kontenera teraz należy ją zwiększyć i w product_list.css linia 2 cie zainteresuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts