wzr1one Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Witam serdecznie Potrzebuję usunąć ID, moduł Clean URL's wyrzuca mi białą stronę z błędem - coś z Dispatcher.php wersja Prestashop 1.6.0.6 Jestem teraz w pracy, niestety nie mam jak to zrobić - później postaram się podać więcej szczegółów... chyba, że ktoś też tak miał i ogarnął problem bardzo proszę o pomoc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Witam serdecznie Potrzebuję usunąć ID, moduł Clean URL's wyrzuca mi białą stronę z błędem - coś z Dispatcher.php wersja Prestashop 1.6.0.6 Jestem teraz w pracy, niestety nie mam jak to zrobić - później postaram się podać więcej szczegółów... chyba, że ktoś też tak miał i ogarnął problem bardzo proszę o pomoc ! o jaki konkretnie moduł chodzi? trochę tych clean url's jest a każdy z nich działa nieco inaczej Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wzr1one Posted September 28, 2014 Author Share Posted September 28, 2014 o jaki konkretnie moduł chodzi? trochę tych clean url's jest a każdy z nich działa nieco inaczej http://www.prestashop.com/forums/topic/204935-override-friendly-urls-without-id-number-for-v15/?hl=%20clean%20%20url tego używałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 włącz raportowanie błędów http://www.prestashop.com/forums/topic/263589-500-error-b%C5%82%C4%99dy-bia%C5%82a-strona-instrukcja-dotycz%C4%85ca-trybu-debugowania/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wzr1one Posted September 28, 2014 Author Share Posted September 28, 2014 włącz raportowanie błędów http://www.prestashop.com/forums/topic/263589-500-error-b%C5%82%C4%99dy-bia%C5%82a-strona-instrukcja-dotycz%C4%85ca-trybu-debugowania/ zadziałało... nie wiem czemu bez problemu teraz jak chciałem pokazać XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 być może kwestia kompilacji szablonu, przy włączaniu trybu debugowania jest kompilowany 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 drobny2992 Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Podepnę się do tematu. Zainstalowałem ten moduł. Ogólnie działa ale mam trochę dziwną sytuację z adresami URL. Np.wchodząc w kategorię jest ok. www.nazwastrony.pl/kategoria1/podkategoria ale po przejściu do produktu mam: www.nazwastrony.pl/home/nazwaproduktu. Skąd bierze się to home? Mam tak nazwaną stronę startową. Ale nie ma żadnego powiązania z tą stroną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
wzr1one
Witam serdecznie
Potrzebuję usunąć ID, moduł Clean URL's wyrzuca mi białą stronę z błędem - coś z Dispatcher.php
wersja Prestashop 1.6.0.6
Jestem teraz w pracy, niestety nie mam jak to zrobić - później postaram się podać więcej szczegółów... chyba, że ktoś też tak miał i ogarnął problem
bardzo proszę o pomoc !
6 answers to this question
Recommended Posts