tozi Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Ahojte, mám malú otázku.Má presta niečo také ako mail adminovy po zakúpení produktu? Myslím že zákazník si kúpi produkt a adminovy príde mail že si práve niekto niečo objednal.Ďakujem za odpoveď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bene58 Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Ahojte, mám malú otázku.Má presta niečo také ako mail adminovy po zakúpení produktu? Myslím že zákazník si kúpi produkt a adminovy príde mail že si práve niekto niečo objednal.Ďakujem za odpoveď. Mas to priamo zabudovane v moduloh len to treba nainstlovat modul sa vola Mail alerts v2.2(E-mailové upozornenia v2.2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tozi Posted December 3, 2009 Author Share Posted December 3, 2009 Diky prišiel som na to pred chvíľou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Ahojte, mám malú otázku.Má presta niečo také ako mail adminovy po zakúpení produktu? Myslím že zákazník si kúpi produkt a adminovy príde mail že si práve niekto niečo objednal.Ďakujem za odpoveď. Existuje i modul: Dotaz na prodavače.. který se implementuje přimo do Presty, mám jej i v CZ. Možno dohledat taktéž na frankofonní sekci diskuse! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts