naciek Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Witam, właśnie rozpoczynam swoją przygodę z Prestashop. Postawiłem sklep na standardowym (domyślnym) szablonie. W sklepie sprzedaję tylko jeden produkt. Blok nowych produktów rozciąga się na całą szerokość strony. W efekcie mam jeden produkt z lewej strony, a pozostała przestrzeń tj. 3/4 bloku jest pusta. Chciałbym wstawić obok tego bloku drugi blok, w którym mógłbym umieścić zdjęcie. Jak to zrobić? Z góry dziękuję za pomoc. Maciek Link to comment Share on other sites More sharing options...
naciek Posted September 26, 2014 Author Share Posted September 26, 2014 (edited) To nie musi być dodatkowy blok, wystarczyłoby mi żeby w ramach bloku nowe produkty (na stronie głównej) wstawić obok zdjęcie na pozostałą szerokość storny. Może być nawet w tle tego bloku. Czy powinienem działać na pliku blocknewproducts_home.tpl ? Cokolwiek w nim zmieniam, to na stronie głównej w tym bloku, mój produkt znika i pojawia się napis, że nie ma nowych produktów. Które pliki powinienem edytować? Edited September 27, 2014 by naciek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts