Barthy Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Dobrý denPředem upozorňuji, že nemám problém s češtinou, ale s údaji uvnitř vygenerované PDF faktury. Problém je u mě takový, že se nezobrazují informace o prodejci na faktuře. Na vygenerované faktuře jsou dodací údaje a fakturační údaje a informace o prodejci chybí. Jediné údaje o prodejci (o mě) jsou v zápatí stránky, což není zrovna nejlepší umístění takhle důležitých informací.zasílám screen vygenerované faktury Link to comment Share on other sites More sharing options...
bene58 Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Dobrý denPředem upozorňuji, že nemám problém s češtinou, ale s údaji uvnitř vygenerované PDF faktury. Problém je u mě takový, že se nezobrazují informace o prodejci na faktuře. Na vygenerované faktuře jsou dodací údaje a fakturační údaje a informace o prodejci chybí. Jediné údaje o prodejci (o mě) jsou v zápatí stránky, což není zrovna nejlepší umístění takhle důležitých informací.zasílám screen vygenerované faktury Do adresara classes/PDF.php dopln riadky do suboru PDF.php od //bene zaciatok po koniec bene tabulky /* Display address information */ $invoice_address = new Address(intval($order->id_address_invoice)); $invoiceState = $invoice_address->id_state ? new State($invoice_address->id_state) : false; $delivery_address = new Address(intval($order->id_address_delivery)); $deliveryState = $delivery_address->id_state ? new State($delivery_address->id_state) : false; $shop_country = Configuration::get('PS_SHOP_COUNTRY'); $width = 100; //bene zaciatok tabulky informacie o predajcovy // $pdf->SetX(10); //pozicia X $pdf->SetY(25); //pozicia Y #echo self::fontname(); $pdf->SetFont(self::fontname(), '', 10); //nastavenie velkost pisma $pdf->Cell(100,5, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),"Dodávateľ:"), 0, 0, 'L'); //Text vlavo Nadpis $pdf->Cell(45,5, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),"Peňažný ústav:"), 0, 1, 'L'); //Text vpravo Nadpis $pdf->SetFont(self::fontname(), '', 7); //nastavenie velkost pisma $pdf->Cell(100,4, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),"Nazov Firmy"), 0, 0, 'L'); //Text vlavo 1 riadok $pdf->Cell(45,4, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),"Tatra Banka, a.s."), 0, 1, 'L'); //Text vpravo 1 riadok $pdf->Cell(100,4, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),"ulica "), 0, 0, 'L'); //Text vlavo 2 riadok $pdf->Cell(45,4, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),"č.u.:0000000000/000"), 0, 1, 'L'); //Text vpravo 2 riadok $pdf->Cell(100,4, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),"80000 Bratislava"), 0, 0, 'L'); //Text vlavo 3 riadok $pdf->Cell(45,4, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),"Tatra Banka"), 0, 1, 'L'); //Text vpravo 3 riadok $pdf->Cell(100,4, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),"Slovakia"), 0, 0, 'L'); //Text vlavo 4 riadok $pdf->Cell(45,4, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),"IBAN: SK21 0000000"), 0, 1, 'L'); //Text vpravo 4 riadok $pdf->Cell(100,4, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),"Ičo:00000000"), 0, 0, 'L'); //Text vlavo 5 riadok $pdf->Cell(45,4, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),""), 0, 1, 'L'); //Text vpravo 5 riadok $pdf->Cell(100,4, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),"DIč:000000000"), 0, 0, 'L'); //Text vlavo 6 riadok $pdf->Cell(45,4, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),""), 0, 1, 'L'); //Text vpravo 6 riadok $pdf->Cell(100,4, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),"Ič DPH: SK00000000"), 0, 0, 'L'); //Text vlavo 7 riadok $pdf->Cell(45,4, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(),""), 0, 1, 'L'); //Text vpravo 7 riadok $pdf->SetX(10); $pdf->SetY(60); #echo self::fontname() //koniec bene tabulky informacie o predajcovy // $pdf->SetFont(self::fontname(), '', 12); $pdf->Cell($width, 10, self::l('Delivery'), 0, 'L'); $pdf->Cell($width, 10, self::l('Invoicing'), 0, 'L'); $pdf->Ln(5); $pdf->SetFont(self::fontname(), '', 9); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barthy Posted December 3, 2009 Author Share Posted December 3, 2009 Děkuji mnohkrát Link to comment Share on other sites More sharing options...
P3T3R Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Mohol by si mi to nastaviť? Pretože mne sa to tam nezobrazuje, neviem prečo. Je to myslím dobre vložené, ale nezobrazujú sa tam tie údaje. PDF.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Uploadněte tady prosím někdo PDF.php (nejlepe pro prestu 1.2.4) ;-) Taky se nezobrazuje dodavatel.. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Tak tady máte upravenej soubor classes/PDF.php pro verzi 1.2.. , stačí si jen upravit kod od // zacatek tabulky na svoje údaje. PDF.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Supr, díky. Počeštění zde ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecekloool Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Bene58 moc dakujem za pomoc. Musel som trosku rozmyslat ako to pouzit a po vlozeni tabulky zmazat dva riadky s poziciami aby sa to zobrazovalo ako ma, ale v podstate som to mal hned a bez tvojej pomoci by to neslo takto rychlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukk Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Bohužel mě se to nezobrazuje. Ty dva řádky jak zmiňuje marecekloool jsem zkoušel umazat. Nebylo by možné prosím uploadnout upravený PDF.php? Předem mnohokrát děkuji Lukáš Link to comment Share on other sites More sharing options...
shisha Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 A nemáte prosím někdo PDF.php (pro prestu 1.4.5.1). Taky se nezobrazuje dodavatel atd.V admin prostředí se mi taky nezobrazuje faktura a dodak v pdf. Hlasi to: FPDF error: Some data has already been output, can't send PDF file Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts