Orinus Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Witam, jestem tutaj nowy. Dlatego wszystkich serdecznie witam, zycze swietnych interesow. Mam problem: Presta domyslnie wgrala "YourLogo" jako moje logo. Problem z tym, ze nie chce wgrywac zadnego loga, zamiast niego ma byc zwykly tekst. Tylko prosze mi nie doradzac ze mam jako plik png wgrac tekst, bo to droga na skroty. Z gory bardzo dziekuje O Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 mozna w header.tpl (katalog z szablonem) usunąć logo ręcznie i dodac własny tekst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włochaty Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Trzeba trochę znać chyba CSSy bo jak np. ja wyciąłem logo i wstawiłem tekst to "ło matko" :-) themes\default-bootstrap\header.tpl <div id="header_logo"> vekia, może podpowiesz gdzie jest jakiś dobry przewodnik jak modyfikować szablon żeby dobrze działał i na kompie i na smartfonie? Bo jak chcę zmienić np rozmiar czcionki headera to nie wiem czy muszę we wszystkich miejcach arkusza CSS (kolejne sekcje dla kolejnych rozmiarów ekranu) czy wystarczy w jednym miejscu i będzie dziedziczenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts