d2b Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Jak ogarnąć co powoduje błąd, gdy mam włączony tryb developerski, pokazuje mi się biała strona a nie otrzymuję żadnego błędu ? Problem polega na tym, że: - Zmieniłem domenę w sklepie. Ten sam serwer tylko inny katalog. Przekopiowałem wszystko z 1 do 2 katalogu. Domena zmieniona w ustawieniach sklepu. Tyle, że jak wrzucam nowy moduł to wywala białą stronę bez żadnego błędu. Wtyczka naturalnie się wrzuca bez problemu i jak znowu wejdę w panel admina to tam jest. Niby CHMOD sprawdzone i są te same co były we wcześniejszym katalogu. Niby z niczym innym problemów nie ma. Jakieś pomysły jak to analizować ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Może jakaś "pusta spacja" w którymś z plików wtyczki przez co nie może zostać wykonane przekierowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2b Posted September 25, 2014 Author Share Posted September 25, 2014 (edited) Chyba nie bo to samo mam gdy kliknę generowanie PDF dostawy w zamówieniach, też biała strona, która nie zwraca błędu. ps. Każdy moduł który wgrywam to powoduje, a wcześniej na pewno 100% wszystko dobrze działało. Trochę mnie to dziwi, skoro jakieś komplikacje są to powinno pokazać błąd ;( Edited September 25, 2014 by d2b (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Problem to pewnie coś co wyświetla się przed każdym header/redirect itp. dlatego nie możesz pobrać pdfa, a po załadowaniu modułu jest biała strona. To samo zachowanie jest pewnie gdy próbujesz zapisać np. produkt - musisz zastanowić się jaki moduł wgrywałeś ostatnio/jakie pliki modyfikowałeś i ja stawiam na to, że gdzieś jest jakiś znak, który powoduje, że występują takie problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 a dostęp do logów serwera jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts