pbpo Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 (edited) Mam pytanie, gdzie prestashop 1.6 "Font Awsome" przechowuje informacje o "ikonkach" Zauważyłem, że dużej części nie mam a przydało by się mi kilka nowych których obecnie nie ma . Ściągnąłem z oficjalnej strony paczkę i chciałbym ją podmienić. Nie znam tylko ścieżki do plików. Znalazłem ścieżkę do plików fonta: /public_html/admin/themes/default No ale to tylko pliki fontów, gdzie jeszcze muszę wprowadzić zmianę by były widoczne akurat te które chce ? np. "\f1f7" - w ps 1.6 nie ma tej icony I mam kolejne pytanie, Czy u was na Presta 1.6 ikonka kosza jest "zpixelowana" ? To są screeny z komputera z którego ja korzystam, jednak na laptopach w firmie w Firefoxie efekt jest taki sam jak u mnie w operze . Na screenach - okna zostały zZoomowane do maksymanych rozmiarów ( zanim koszyk się chowa dla @media width:776px ) Po to by pokazać w jak najwiecej szczegółów pixelowego koszyka. Edited September 24, 2014 by pbpo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts