jumper4 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Zdravím, nově používám Prestashop 1.6. a přicházím mu pomalu na chuť. Bohužel jsem ale našel chybu v překladu a nevím co s tím. Konkrétně když jdu do zákaznického servisu a vyberu nějaký email, tak zpráva se nedá absolutně přečíst (viz. screenshot). Našel jsem nějaké řešení pro verzi 1.5., ale to je nefunkční, jelikož jsem nenašel potřebné soubory ve složkách 1.6.. Pokud budete vědět, díky za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Musis zmenit font. Tvoj aktualny asi nepodporuje diakritiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsetkozciny Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 On 24. 9. 2014 at 1:39 PM, WEBDVL said: Musis zmenit font. Tvoj aktualny asi nepodporuje diakritiku Ahoj lidi. Mně to pořád nefunguje , stále se mi zobrazuje divný znaky : Poradí mi někdo jak to opravit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsetkozciny Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 On 9/24/2014 at 1:39 PM, WEBDVL said: Musis zmenit font. Tvoj aktualny asi nepodporuje diakritiku Poradíš mi jak změnit font aby to fachčilo ? Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts