jumper4 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Zdravím, používám nově Prestashop ve verzi 1.6. S Prestashopem jsem nikdy předtím nepracoval a pomalu začínám zjišťovat jak jeho super výhody, tak i nedostatky. Bohužel jsem zatím nenašel možnost, jak dát k přepravě možnost osobního odběru. Našel jsem možnosti, jako Universalpay, ale ten osobní odběr řeší až při platbě a ne u možnosti přepravy. Nevíte prosím vás co s tím? Díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Vytvoris dopravcu ale musis aj modul na platbu. Ja som to riesil upravou modulu na dobierky Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumper4 Posted September 24, 2014 Author Share Posted September 24, 2014 Vytvoris dopravcu ale musis aj modul na platbu. Ja som to riesil upravou modulu na dobierky A mohl bys mi prosím popsat jak ty to máš řešený? Já nevím jak nastavit ty podmínky u dopravy, aby mi to automaticky nevybíralo českou poštu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts