Karcsixyz Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Dobrý. Hladam programatora aj za financnu odmenu.Problem je ten ze na zaciatku bol eshop bez www a momentalne bezi s wwwAk to chcem nastavit naspat na bez www tak mi funguje len hlavna stranka a ostatne vyhadzuju 404 error.Uzivatelia ktory uz boli davnejsie na mojom eshope a maju v prehliadaci cookies stranky bez www tak sa im stale vyprazdnuje kosik a neda sa im prihlasit.Skusal som aj presmerovanie stranky bez www na stranku s www, vymazanie cache a rozne ine veci a som uz v koncoch a neviem si rady.Potrebujem rýchlu pomoc na vyriešenie tohto problému. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcsixyz Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 Zabudol som ze ked vymazem cookies prehliadaca tak vsetko funguje v poriadku ale zakaznici ktory uz maju ulozene cookies bez www tak problem nastane u nich a nemozem ziadat kazdeho zakaznika aby si mazali cookies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts