hrsalehi Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 (edited) سلام من میخواستم محصول جدید اضافه کنم که با خطای : "مشکلی در اضافه نمودن شی بوجود آمد product " مواجه شدم. بعد از اون رفتم و حالت توسعه دهندگان رو از تنظیمات config فعال کردم و خطای مورد نظر به صورت زیره : Field 'custom_field' doesn't have a default value INSERT INTO `ps_product_lang` (`id_product`, `meta_description`, `meta_keywords`, `meta_title`, `link_rewrite`, `name`, `description`, `description_short`, `available_now`, `available_later`, `id_lang`, `id_shop`) VALUES ('11', '', '', '', 'test', 'test', 'test', 'test', '', '', '2', '1') کسی میتونه کمک کنه؟ نمیتونم به فروشگاه محصول اضافه کنم نسخه پرستای من 1.6.0.6 فارسی هست Edited September 23, 2014 by hrsalehi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 سلام احتمالا در قسمت پیوست ها ، فیلدی اضافه کردید در غیر این صورت نیاز به بررسی دقیق داره و میتونید از طریق بازارچه پرستاشاپ پارسی درخواست بدید تا بررسی بشه موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrsalehi Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 سلام احتمالا در قسمت پیوست ها ، فیلدی اضافه کردید در غیر این صورت نیاز به بررسی دقیق داره و میتونید از طریق بازارچه پرستاشاپ پارسی درخواست بدید تا بررسی بشه موفق باشید ممنون ولی نه فیلدی اضافه نکردم Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrsalehi Posted September 24, 2014 Author Share Posted September 24, 2014 مشکل رو پیدا کردم متشکر. قالب نصب کرده بودم که داخلش یک ماژول داشت تحت عنوان "Custom tab for each product v1.0 - by Tooniu"این ماژول یک تب به بخش محصول اضافه کرده بود و باعث میشد لازم باشه تا حتماً تب و مقدار اضافه کنیم به محصول که متاسفانه ماژول مشکل داشت. حذفش کردم اصلاح شد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirsamadzadeh Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 با سلام من تازه کارم رو با پرستا شروع کردم سئوالم اینه که : بنده از لئو تم خرید تم انجام دادم و پس از نصب قصد فارسی کردن داشتم ولی متأسفانه در بخش ترجه همه سایت فارسی نمیشه ، حتی بخش هایی که قبلاً ترجه نشده بود رو هم در این قسمت ترجمه کردم از طریق ابزار خود پرستا ولی بازم مشکل دارم . دوم اینکه از کجا میتونم فونت را تغییر دهم ، از ابزار پرستا که تغییر دادم فرقی نکرد . با تشکر Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts