Gedokawa Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Jak usunąć podatek na fakturze po złożeniu zamówień Całkowity zapłacony podatek mi przeszkadza jak to zlikwidować żeby klienci nie zobaczyli Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Poprzez edycje pliku odpowiedzialnego za generowanie faktury, o ile mnie pamieć nie myli jest to plik invoice.tax-tab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gedokawa Posted September 25, 2014 Author Share Posted September 25, 2014 a gdzie znajduje sie ten plik w jakim katalogu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 /pdf/invoice.tax-tab.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 a gdzie znajduje sie ten plik w jakim katalogu ? Ja wiem że presta to nie jest jeden folder i plik, ale że się samemu nie chce poszukać... przecież wystarczy skorzystać z dowolnego programu aby przeszukać foldery, jest to szybsza metoda niż czekanie na odpowiedź na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marekneo2 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 By nie tworzyć nowego tematu, zapytam tutaj. Po aktualizacji presty generuje mi się fv gdzie mam "Razem (netto)". Wcześniej miałem "Razem (brutto)". Ktoś pomoże jak wrócić do brutto? Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Monix Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 On 11/24/2016 at 3:08 PM, marekneo2 said: By nie tworzyć nowego tematu, zapytam tutaj. Po aktualizacji presty generuje mi się fv gdzie mam "Razem (netto)". Wcześniej miałem "Razem (brutto)". Ktoś pomoże jak wrócić do brutto? Z góry dziękuję. Mi po aktualizacji sklepu nie generują się już żadne faktury. Nie wiem jak ten problem rozwiązać. Może ktoś pomoże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Wyskakuje Ci jakiś błąd? Masz jakieś moduły do płatności np. paypal etc. Jeśli tak to tymczasowo wyłącz i sprawdź. Być może po aktualizacji presty trzeba je przeinstalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 @Monix proszę otworzyć nowy wątek na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Gedokawa
Jak usunąć podatek na fakturze po złożeniu zamówień
Całkowity zapłacony podatek mi przeszkadza jak to zlikwidować żeby klienci nie zobaczyli
8 answers to this question
Recommended Posts