wilbury Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 (edited) 1.5.4 egyik napról a másikra azt vettem észre, hogy termékoldalon -nem működik a termék-képre kattintás (ahelyett hogy feljönne nagyban a kép sötét háttérrel, semmit nem csinál) -a több kis termékképre mouse-over semmit nem csinál -uezekre a kis képekre kattintás külön behozza képet új oldalon ahelyett, hogy középre nagyba, sötét háttérrel. Nyilván valami JS hiba, gondoltam magamban, de mégis fennhangon, és ki is derítettem, hogy egy másik, működő oldallal ellentétben, ez az oldal JS hibát dob, miszerint a "serialScroll" az nem egy függvény. WTF? Má' hogy ne lenne az?! A product.js-ben szerepel meghívva, és a jquery.serialScroll.js-ben van definiálva, ami be van töltve. Akkor meg mi van? http://wdev.hu/pump/ivoviz-szivattyuk/1/teszt-szivattyu Hogy lehet egy ilyennek a végére járni? JS debug OMG? Edited September 22, 2014 by wilbury (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 (edited) Előfordul. Főleg, ha még nincs felfrissítve 1.5.6.2-re. Én elővenném ezt a js-t és elfenekelném: http://wdev.hu/pump//js/jquery/plugins/jquery.idTabs.js Átnevezném, hogy ne lássa a motor és megnézném, milyen hibaüzenetet dob ezek után. Valamint érdemes volna megnézni ugyanennek a fájlnak a meglétét a téma könyvtárában is. Amit még a fenti végeredménytől függetlenül megnéznék: default témára átkapcsolván mit reagál. Ha ott okés, akkor megturkálni a default template js mappáját. Valamint: a gyári 1.5.4-nek ugyanezen fájlja kicsit másképp néz ki. Érdemes volna felülírni, próbaképpen. Edited September 22, 2014 by pattila01 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 -Hát az idTabs kivétele hibát nem dob, csak nem működnek miatta értelemszerűen a termék-oldali fülek. -Téma könyvtárban ezek a jquery js-ek nincsenek ott. -Default témával műxik minden rendesen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 Volt egy ilyen sor a product tpl-ben (nem magától került be, én raktam bele valamiért egyszer, amikor kavartam a js-ek körül, amihez kurvára nem értek egyébiránt) <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.0/jquery.min.js"></script> Ennek kivétele megoldotta, asszem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Király. Hát, csak próbáltam ötletelni Úgy értem, én akképp indultam volna el ahogyan írtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 Amit írtál, segített, hiszen default alatt működött. Ezek után a default product.tpl-jét bemásoltam a másik témába, és működött. Hmm. Mi lehet a különbség? File összehasonlítás. Ez volt az első, és leggyanúsabb különbség, amit írtam. Tádááám! Kösz, Attila! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts