kaju007 Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Witam Testując wiele VPS i kont hostingowych pod mój sklep, zakończyłem poszukiwania na wykupienie dedyka w OVH 16Gb ram i dyski SSD w raid5. Posiadam około 10 kont hostingowych do sprzedania. Panel administracyjny Direcadmin - brak limitów transferu - brak limitu mysql - brak limitu domen itp Do wyboru 2 wersje PHP 5.3 i 5.5 Kopia robiona co 24h. Szybkość działania można sprawdzić na mojej stronie http://czesci24.eu W sklepie 54tys produktów. Oczywiście wystawiam FV. Co do ceny to indywidualnie, jest możliwość przetestowania. Tel. 505415994 lub gg 51639887 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Kaczor Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Cześć, kurcze musisz mieć tam hardcorową "Mapę strony". Po 60 sekundach liczenia, taki serwer się poddaje z błędem 503 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaju007 Posted September 21, 2014 Author Share Posted September 21, 2014 bynajmniej jeszcze jej nie generowałem ale będzie masakrycznie duża Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts