Ramirezik Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Jak zrobić by po zakupie i wyborze za pobraniem od razu wysyłany był e-mail z potwierdzeniem zamówienia i linkiem w który jak się kliknie to zamówienie jest dopiero potwierdzone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RSI-SHOP Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Musisz napisać odpowiedni moduł Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Pytanie tylko co masz na myśli mówiąc, że zamówienie ma być "potwierdzone" które zamówienia są potwierdzone, a które nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 agland Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Dobry temat, ja tez przymierzałem się aby o to zapytać. Mnie też przydałby się moduł, który powoduje że w emailu podsumowującym zamówienie jest link. Należy w ten link kliknąć aby zamówienie zostało potwierdzone przez klienta. Wiązało by się to z ustawieniem jeszcze jednego statusu np. zamówienie złożone/potwierdzone. Ma to na celu wyeliminowanie "lewych" zamówień ponieważ aby doszło do przetwarzania zamówienia klient musi podać prawdziwy email. Mam tak w innym skrypcie sklepu i sprawdza się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Ramirezik
Jak zrobić by po zakupie i wyborze za pobraniem od razu wysyłany był e-mail z potwierdzeniem zamówienia i linkiem w który jak się kliknie to zamówienie jest dopiero potwierdzone?
3 answers to this question
Recommended Posts