Nyny_cz Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Když se registruje nový zákazník, tak si musí zvolit oslovení Mr. a Mrs., jak to změním na Pán a Paní. Dále mám problém, že ve formuláři je kolonka Země, kde ovšem nejde nic vybrat. A když nic nevyberu, nelze registraci dokončit, protože kolonka není vyplněna. Jak tuto chybu odstraním? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Oslovenie v administrácii - Zákazníci - Oslovenia Zem keď ju vo formulári nemáš, asi ju nemáš ani povolenú Administrácia - Lokalizácia - Krajiny/Zóny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyny_cz Posted September 21, 2014 Author Share Posted September 21, 2014 Oslovenie v administrácii - Zákazníci - Oslovenia Zem keď ju vo formulári nemáš, asi ju nemáš ani povolenú Administrácia - Lokalizácia - Krajiny/Zóny Moc díky za radu. To oslovení jsem nastavil a hned to funguje. Ale ty země ať zkouším, co zkouším, pořád mi to ve formuláři u rolovacího pole země nic nenabídne. je tam jen pomlčka, když kliknu na šipku pro rozbalení, je tam stále jen ta pomlčka. Můžu tě poprosit, můžeš mi to rozepsat nějak konkrétně? Teď, když kliknu na Administrace / Lokalizace / Zóny, tak tam mám zelené zatržítko u Europe. Když kliknu na Administrace / Lokalizace / Země, tak mám zelené zatržítko u Czech Republic a u Slovkia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts