priprd Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Dobrý den hledám šikovného programátora který by uměl u moduly dopravy a zboží ho předěla tak aby pro každé zboží byla jiná cena dopravy vzhledem na množství.Přikládám dokument s tabulkami http://www.edisk.cz/stahni/58993/Moznosti_dopravy_a_platby_1.doc_97KB.html PS: Nejedná se o můj obchod ale o zákazníka ,který si nenechá tyto nesmysli vynechat a dát jednotní pošotvné.Děkuji za jaké koliv doporučení jak na profesionální firmy či jak jim to rozumně vymluvit.Odměna dle dohody programátora Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Tak to hodně štěstí Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Osobně si myslím, že není třeba nic přeprogramovávat a stačí jen využít funkce presty a to že se jednotlivému zboží nastaví váha a vytvoří se jednotlivý přepravci a knim se přiřadí váhové limity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
priprd Posted December 1, 2009 Author Share Posted December 1, 2009 to:mira22to mě taky napadlo , ale jde o to že si zákazník vybere několik věcí dohromady a systém potom nebude vědět kam to zařadit .Jinák nad váhou jsem taky spekuloval ale jakmile se to začne kombinovat nic kloudného z to ho nevyleze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts