olcsoarukboltja Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 (edited) Sziasztok! Presta 1.6.9-et használok. A problémám a következő: Témakonfiguráló modullal akartam kicserélni az egyik bannert,az admin felületről nézve rendben is ment minden.Azonban a kezdőlapomon,a kép helyén csak egy bazi nagy kocka jelenik meg egy kérdőjellel.Hiába próbáltam visszarakni az eredeti képet ,az eredmény ugyanez.Egész egyszerűen nem frissül a kezdőlap témája. Mi lehet a probléma? Most nézem,már nem is tudok hozzáadni új képet. Ez mitől lehet? Edited September 18, 2014 by olcsoarukboltja (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 4 tippem van látatlanban: -elfogyott a tárhely (vagy inode fogyás probléma) -jogosultság hiány -nem tudom -stb 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olcsoarukboltja Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 On 9/18/2014 at 11:00 PM, wilbury said: 4 tippem van látatlanban: -elfogyott a tárhely (vagy inode fogyás probléma) -jogosultság hiány -nem tudom -stb Hát... -A tárhelyem korlátlan. (Az inode: 37656/200000) -A jogosultság hiány is kilőve. -Ezzel én is így vagyok -Úgyhogy marad a stb. Ma reggelre duplán megjelent a banner amit próbáltam felrakni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 "nem tudom""stb"lol :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts