Enarek Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Witam! Ustałem na przeciw jednej z opcji oprogramowania, mianowicie sortowaniu produktów. Mamy tam możliwość sortowania według cen itp. Jednak interesuje mnie dodanie jeszcze jednej opcji takiej jak sortowanie według firm. Za bardzo nie wiem jak to zrobić, szukam na to pytanie odpowiedzi od samego rana i dalej jestem w tym samym miejscu. Może ktoś z was wie jak to zrobić i chciałby się tym podzielić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enarek Posted September 18, 2014 Author Share Posted September 18, 2014 Znalazłem jednak odpowiedz na moje pytanie Dla osób które nadal szukają osobiście polecam zainstalować sobie moduł: "Filtr Nawigacyjny", mamy w nim kilka opcji do wyboru, wgląda on tak jak wyszukiwarka np. na allegro, jest po lewej stronie, możemy ustawić sobie cenę od jakiej do jakiesz szukamy produkty itp. Gorąco polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 filterek i owszem, fajna sprawa, ale nie ta tego dobrego co nie narobi zlego ;/ moze nie tyle zlego, ale ma swoj podstawowy mankament... dziala tylko w momwncie jak jestesmy w kateogriach. nie dziala w wynikach wyszukwiarki, producentach, dostawcach, stronie glownej.... ale podstawa to ta peirwsza storna (search), gdzie przydalby by sie najbardziej w celu zawezania wynikow wyszukwiania a tu niestety.... dla zainteresowanych, rozwiazanie dzilaajce tak na stronie glownej jak i reszcie, gdzie jest lista produktow na addons srednio kosztuje 200$ ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts