uzzylik Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Salutare. Am 2 magazine online facute in Prestashop. Ambele au peste 1000 de produse. As dori sa copiez (export) produsele dintr-unu in celalalt (import). In admin am observat ca am optiunea de import din fisier .csv , insa nu am vazut nicaieri optiunea de export. Ma puteti ajuta va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mut produsele de pe un magazin pe altul, inclusiv cu imagini ? Multumesc anticipat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigo2000ro Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Salut , interesant topic , la mine sunt 5 magazine cu aceleasi produse si am incercat multishop pe varianta 1,5 dar este o mizerie multishopul , creaza erori si la 1.6 este la fel , varianta cu export in CSV ar fi cea mai indicata dar cineva care foloseste aceasta varianta este rugat sa ne dea ceva indicatii . Cu stima Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzzylik Posted September 17, 2014 Author Share Posted September 17, 2014 Salut din nou. Eu tot varianta 1.5 am. Ambele magazine sunt pe acelasi hosting. Sa speram ca este cineva care stie si ne poate ajuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandumit Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Buna, sunt ceva module care fac export si import. Poate chiar si gratuite. Subscriu la idea ca multishop-ul nu e prea "frumos". Insa cred ca este cea mai buna solutie datorita faptului ca nu trebuie sa updatezi produsele in mai multe locuri. DAniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Salut, Se poate face doar daca ai un export de fisiere csv .. or xls or xml .. or sa iti faca cineva un feed in format XML ... care apoi il poti incarca in excel .. de acolo sti cum se face. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts