pawand Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Prestashop filtruje mi tylko po atrybutach, jak w Bloku nakładania filtrów nawigacyjnych dodać filtrowanie po cechach produktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 na stronie konfiguracyjnej modułu, kliknij w edytuj przy szablonie filtrów zobaczysz tam przełączniki przy cechach, włącz te które chcesz umieścić w filtrach Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawand Posted September 17, 2014 Author Share Posted September 17, 2014 W konfiguracji modułu mam: Filtr podkategorii, producentów, wagi, stanu, cenu oraz Atribute group: Wysokość. Filtr z atrybutów jest a z cech nie nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 jaka to wersja prestashop oraz jaka wersja modułu filtrowania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawand Posted September 17, 2014 Author Share Posted September 17, 2014 1.6.9. Już wiem w czym problem, wfiltrach pojawiają się wartości cech zdefiniowanych wcześniej, a ja dodałem właściwości indywidualnie dla kilku produktów. Dodane indywidualnie się nie pojawiają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bowler Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Witam, na czym bazuje filtr wagi (suwak) ? Skąd presta bierze wartości, które ma porównywać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts