JAKCRABBIT Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Nemáte někdo nápad, jak to přizpůsobit pro české znaky "ěščřžýáíé", nějak mi to s nima nefunguje....Jedná se o tento modul: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/24241/modules___development/new_free_module__ps_cumulus_tag_cloud Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Nemáte někdo nápad, jak to přizpůsobit pro české znaky "ěščřžýáíé", nějak mi to s nima nefunguje....Jedná se o tento modul: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/24241/modules___development/new_free_module__ps_cumulus_tag_cloud zkus tady to: http://www.prestashop.com/forums/viewreply/144046/ ale asi to nebude uplne top reseni(testuju)... navic tenhle modul funguje pod 1.2.x a i pod 1.1f Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 Jo, tohle řeší pouze to á,í, ale ne ostatní znamínka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 takze reseni pro zobrazeni cz znaku: jedna se o port z wordpressu takze si najdi upravu toho wp pluginu pro cesky znaky a mas to:-) VYŘESENO!Uprava od uzivatele winno odkazovana vyse de fakto upravuje vyslednou adresu,takze po aplikaci tohodle a ceskych znaku do flashe z originalniho cz prekladu pro wp verzi pluginu zpusobi plnou funkcnost...a pokud vam to nehleda...dela to blbej modul vyhledavani kterej byl spatne i ve verzi 1.2.5 a je nutny to resit pomoci svn Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 Oprava:Nevšimnul jsem si, že jsem to měl na serveru již se zmíněnou opravou. Takže tedy provést opravu kodu dle odkazu a přepsat .swf, který přikládám ke stažení, kdyby někdo chtěl používat tento modul.Díky XM4Ne tagcloud.swf Link to comment Share on other sites More sharing options...
flavio.cz Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Dobrý den, všechno jsem již zprovoznil, háčky háčkují, atd.. , akorát to má jednu vadu na kráse: Nefungují mi v tom odkazy. Nedokáže to najít žádný produkt při kliknutí na tag v obláčku. Poradíte prosím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 27, 2011 Author Share Posted October 27, 2011 Zindexuj produkty ve vyhledávání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlsounkov Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Prosím Jackrabbita, nešel by znovu postnout soubor tagcloud.swf? Ten původní už nejde stáhnout. A ještě prosím o nakopnutí. Jak píše XM4N: takze reseni pro zobrazeni cz znaku: jedna se o port z wordpressu takze si najdi upravu toho wp pluginu pro cesky znaky a mas to:-) VYŘESENO! Je tím myšleno originál z Wordpressu, že? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlsounkov Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Tak už mi to jede jak má. Našel jsem TUTO STRÁNKU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts