MazuLuka Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 (edited) Hej, wczoraj pisałem jak usunąć z dolnej części karty produktu Attribute Wizard Pro, poradziłem sobie - ok. tylko teraz mam problem, a mianowicie jak wstawię {hook h="awpProduct"} w miejsce starych atrybutów, czyli pomiędzy <form></form>, to nie działa przycisk "Dodaj do koszyka"... Przypuszczam, że to błąd JavaScript, ale że się nie znam na JS, to nie mogę tego naprawić... Aha, gdy zmienię form na div to wszystko działa... Tak to wygląda: http://screencloud.net/v/njYsAdres do strony: http://indigodesign.pl/dobre-zamki/asix/127-wkladka-patentowa-podwojna-asix-2.html EDIT: W panelu administracyjnym jest napisane: Quote In /themes/default-bootstrap/product.tpl add {hook h="awpProduct"} where you want to display the wizard, make sure it's not inside a <form> tag. ale na pewno da sie to zmienić, żeby jednak w tagu <form> działał poprawnie, prawda? Edited September 13, 2014 by MazuLuka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 no właśnie, nie do konca, tak mi się wydaje nie jest czasami tak, że awp dodaje swój <form> zatem masz <form> w <formie> ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazuLuka Posted September 15, 2014 Author Share Posted September 15, 2014 No tak, ten moduł tworzy formularz, może jest jakieś wyjście z tej sytuacji, może coś proponujesz? Hm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 to co bym zrobił ja, to zmodyfikował trochę stronę produktu, hook awp umieścił bym poza <form> z id=buy_block po prostu, zmieniłbym oryginalny form na div, umieścił w nim hook awp, a formularz <form> dodał tuż przed add to cart Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazuLuka Posted September 15, 2014 Author Share Posted September 15, 2014 Właśnie też na to wpadłem, żeby ten dotychczasowy <form> zmienić na <div> - działa, ale nie zbyt to wygląda od strony kodu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts