hatak Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Dostalem propozycje od shopgate wspolpracy i co mnie rozsmieszylo to to, ze usilnie twierdza, ze responsywny szblon jest znacznie gorszym rozwiazaniem niz aplikacja (oczywiscie shopgate). Poprosilem nawet o raport statystyk, ktorymi sie podpieraja Dostalem cos na wzor raporto-reklamy fragment: "W Shopgate cały czas testujemy nasze rozwiązania, a kluczowymmiernikiem jest konwersja. Przeprowadziliśmy badania na próbie1200 naszych klientów okazało się, że nasze rozwiązanie średnioosiąga konwersję na poziomie 1,5 %. Konwersja innych rozwiązańprzedstawia się następująco:Szablon mobilny : 0.4%RWD : 0.3%Pełna wersja strony : 0.1%" i teraz pytanie ktos z was korzysta? czy sadzicie, ze rwd jest gorszym rozwiazaniem? ...zawsze istnieje mozliwosc, ze sie myle, wiec czekam na opinie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Kiedyś do mnie dzwonili, miła krótka rozmowa, podziękowałem im grzecznie, dzisiaj również dostałem od nich maila z ofertą, poleciał w kosz. Podejrzewam że masowo wysyłają maile do każdego kto w kodzie działalności ma sprzedaż internetowa, więc zakładam że nawet nie wiedzą czy ktoś w ogóle posiada sklep internetowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts