Piotr Moch Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 (edited) Mam problem - jak klikam na zapleczu w moduły rozjeżdża się strona, nie widać górnego ani lewego paska Menu. Same moduły gdy kliknąć w konfigurację też są całe porozjeżdżane i nie można wielu funkcji załączyć. załadowanie obrazka np do konfiguratora motywów graniczy z cudem, lub jest widoczny tylko na zapleczu , a na stronie tylko znaczek zapytania. Dopiero zaczynam przygodę z presta - będę wdzięczny za wyrozumiałość i pomoc. Wersja PrestaShop 1.6.0.9 Obecnie używany szablon default-bootstrap Edited September 11, 2014 by Piotr Moch (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 stawiam na brak wystarczającej ilości zasobów do załadowania całej listy modułów. włącz raportowanie błędów http://www.prestashop.com/forums/topic/263589-500-error-b%C5%82%C4%99dy-bia%C5%82a-strona-instrukcja-dotycz%C4%85ca-trybu-debugowania/ czy oprócz tak rozjechanej strony, po włączeniu raportowania, coś więcej się wyświetla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr Moch Posted September 12, 2014 Author Share Posted September 12, 2014 stawiam na brak wystarczającej ilości zasobów do załadowania całej listy modułów. włącz raportowanie błędów http://www.prestashop.com/forums/topic/263589-500-error-b%C5%82%C4%99dy-bia%C5%82a-strona-instrukcja-dotycz%C4%85ca-trybu-debugowania/ czy oprócz tak rozjechanej strony, po włączeniu raportowania, coś więcej się wyświetla? Po zmianie nie mogę wejść do zaplecza - nie loguje. Natomiast na stronie tai komunikat. otice: Use of undefined constant _RIJNDAEL_KEY_ - assumed '_RIJNDAEL_KEY_' in /home/maniglie/domains/klamkidodrzwi.pl/public_html/classes/Cookie.php on line 80 Notice: Use of undefined constant _RIJNDAEL_IV_ - assumed '_RIJNDAEL_IV_' in /home/maniglie/domains/klamkidodrzwi.pl/public_html/classes/Cookie.php on line 80 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/maniglie/domains/klamkidodrzwi.pl/public_html/classes/Cookie.php:80) in /home/maniglie/domains/klamkidodrzwi.pl/public_html/classes/controller/FrontController.php on line 654 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/maniglie/domains/klamkidodrzwi.pl/public_html/classes/Cookie.php:80) in /home/maniglie/domains/klamkidodrzwi.pl/public_html/classes/controller/FrontController.php on line 655 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/maniglie/domains/klamkidodrzwi.pl/public_html/classes/Cookie.php:80) in /home/maniglie/domains/klamkidodrzwi.pl/public_html/classes/Tools.php on line 132 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr Moch Posted September 12, 2014 Author Share Posted September 12, 2014 Jest tak że w każdym modue strony są porozjeżdżane. Ciężko tak pracować. Dodawanie zdjęć w CMS-sie również nie działa. Zamiast zdjęć mam ikonkę ze znakiem zapytania, no chyba że załaduję zdjęcie do produktu i podlinkuję w cs-sie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 jest tak od samego początku? czy spowodowane to jest jakimiś czynnościami jakie zostały w sklepie podjęte? (np aktualizacja modułu?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr Moch Posted September 15, 2014 Author Share Posted September 15, 2014 jest tak od samego początku? czy spowodowane to jest jakimiś czynnościami jakie zostały w sklepie podjęte? (np aktualizacja modułu?) Na początku tak nie było, oprogramowanie uaktualnia się samo przez instalatrona. Mam na tym serwerze jeszcze jedną instalację presty i tam jest wszystko ok. jest jeszcze jeden błąd filemanager - dodaje zdjęcia i widzę je na zapleczu ale na stronie są tylko miniaturki ze znakiem zapytania. Nie wiem kiedy to się niestety wydażyło, klikam aktualizuj moduł i nic więcej. Można jakoś przeinstalować prestashop żeby zostały produkty i wszystkie zmiany które wprowadziłem ? Jestem zdesperowany - zlecę taką naprawę - proszę o kontakt [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Piotr Moch
Mam problem - jak klikam na zapleczu w moduły rozjeżdża się strona, nie widać górnego ani lewego paska Menu.
Same moduły gdy kliknąć w konfigurację też są całe porozjeżdżane i nie można wielu funkcji załączyć.
załadowanie obrazka np do konfiguratora motywów graniczy z cudem, lub jest widoczny tylko na zapleczu , a na stronie tylko znaczek zapytania.
Dopiero zaczynam przygodę z presta - będę wdzięczny za wyrozumiałość i pomoc.
Wersja PrestaShop 1.6.0.9
Obecnie używany szablon default-bootstrap
Edited by Piotr Moch (see edit history)
5 answers to this question
Recommended Posts