Ahmet23 Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Merhaba hepimizin bildiği gibi prestashop otomatik pdf faturası oluşturuyor. bunda beni rahatsız eden tarihformatının görünümü örnek şu şekil gösteriyor 2008-08-18 diye bunu 18-08-2008 diye değiştirme imkanı varmı?yardımlarınızı bekliyorum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Merhaba,PDF fatura tarih formatını düzenlemek için:classes/Tools.php editör ile açınız ve altadaki satırı bulunuz: if ($id_lang == 2) return ($tmpTab[2].'-'.$tmpTab[1].'-'.$tmpTab[0].($full ? $hour : '')); ve altdaki satır ile değiştiriniz: if ($id_lang == 2) return ($tmpTab[2].'-'.$tmpTab[1].'-'.$tmpTab[0].($full ? $hour : '')); if ($id_lang == 12) return ($tmpTab[2].'-'.$tmpTab[1].'-'.$tmpTab[0].($full ? $hour : '')); Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahmet23 Posted July 18, 2008 Author Share Posted July 18, 2008 cevabınız için teşekürler fakat yazdıklarınızı aynen uyguladım bir sonunç alamadım.faturada tarih formatı yine 2008-08-18 şeklinde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Aslında olması gerekir!!!Standart olarak prestashop tarafından türkçe dil paketine 12 id verilmiş bende bu id için if komutu ekledim. Yani türkçe lisansı seçili ise tarih için bu komutu uygulaması gerekiyor. Belki sizde bulunan türkçe dil paketinin komutu 12 değilde herhangibi başka bir id olarak belirlenmiştir. (Dil paketi sonradan eklenmiş ise farklı olabilir)Dil paketinizin id sini >>>Tools >>>Languages gidip açılan sayfada türkçe lisansının id sini kontrol edin. Türkçe id si12 değil ise:classes/Tools.php dosyasını açın ve "if ($id_lang == 12)" içindeki 12´yi sizin id ile değiştirin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahmet23 Posted July 18, 2008 Author Share Posted July 18, 2008 Aslında olması gerekir!!!Standart olarak prestashop tarafından türkçe dil paketine 12 id verilmiş bende bu id için if komutu ekledim. Yani türkçe lisansı seçili ise tarih için bu komutu uygulaması gerekiyor. Belki sizde bulunan türkçe dil paketinin komutu 12 değilde herhangibi başka bir id olarak belirlenmiştir. (Dil paketi sonradan eklenmiş ise farklı olabilir)Dil paketinizin id sini >>>Tools >>>Languages gidip açılan sayfada türkçe lisansının id sini kontrol edin. Türkçe id si12 değil ise:classes/Tools.php dosyasını açın ve "if ($id_lang == 12)" içindeki 12´yi sizin id ile değiştirin! Teşekürler dediğiniz gibi benim id 22miş.Sorun çözülmüştür ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 başar çok teşekkürler arkadaşım, sayende biraz düzenel girdi.bende if ($language AND strtolower($language['iso_code']) == 'fr') iken if ($language AND strtolower($language['iso_code']) == 'tr') yaptım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 saat görünsün532.satırreturn ($tmpTab[2].'-'.$tmpTab[1].'-'.$tmpTab[0].($hour )); Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Teşekkürler bu bilgiler için.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts