Greuceanu1234 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 (edited) Vreu sa editez campul Telefon fix sa devina CNP / CUI/ SERIE am reusit sa fac lucrul acesta din traducere insa cand introduc spre exemplu o serie de buletin nu ma lasa sa completez decat numere insa am nevoie si de litere ( ex FD 223344 CUI RO2224456). Ma poate ajuta cineva cu editarea acestui cap ca sa pot introduce si litere. Multumesc! Astept raspunsurile voastre Edited September 8, 2014 by Greuceanu1234 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greuceanu1234 Posted September 8, 2014 Author Share Posted September 8, 2014 Am atasat si un fisier ca sa ma fac mai usor intels la campul pe care vreu sa il modific sa pot introduce si litere deoarece in cazul actual pot introduce numa cifre Astept raspunsurile voastre Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 (edited) Este ceva de munca pentru a modifica prin checkout.Poti folosi o varianta mult mai usoara, se numeste VAT number, si doar il traduci in functie de nevoia ta.Campurile din chekout au implementat ce fel de informatie sa fie introdusa in campul respectiv.Numere,litere sau ambele.Se poate modifica si la campul cerut de tine dar atata timp cat ai o varianta mai usoara nu se merita.Iti adaugi doar campul VAT si ai obtinut ceea ce ai nevoie. Edit: in cazul in care nu ai nevoie de campul telefon fix iarasi pentru a evita modificarea in cod il poti ascunde foarte usor din CSS deoarece nu este camp obligatoriu. Edited September 12, 2014 by MihaiAlex (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cadouridecor Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 As vrea sa ascund si eu din CSS campul cu telefon fix. Puteti sa-mi spuneti cum se poate face? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Daca ai putea sa lasi un link aici sau in PM cu siteul te pot ajuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts