Greuceanu1234 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Salutare! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu editarea numarului de subcategorii? Practic doresc afisarea a 3 subcategorii si nu a 5 asa cu este in prezent. Am atasat si o imigaine pentru a fi mai clar la ce ma refer. Multumesc! Astept raspunsurile voastre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Sunt mai multe variante, dar ca sa nu ai probleme la un eventual upgrade, poti sa modifici direct in themes/[tema ta]/category.tpl si chiar imediat in loop-ul pentru subcateogrii, dupa: <!-- Subcategories --> <div id="subcategories"> <p class="subcategory-heading">{l s='Subcategories'}</p> <ul class="clearfix"> {foreach from=$subcategories item=subcategory} adauga: {if $subcategory@iteration > 3}{break}{/if} 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greuceanu1234 Posted September 8, 2014 Author Share Posted September 8, 2014 (edited) e ok cum ai spus tu, insa pe restul nu le mai afiseaza deloc , ceea ce doream eu sa fac si poate nu m-am exprimat corect. Doresc dispunerea lor cate 3 si nu cate 5 asa cum sunt in standard, prin metoda prezentata raman doar 3 si restul dispar definitiv Edited September 8, 2014 by Greuceanu1234 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Eu am inteles initial ca vrei doar 3 subcategory (si nu neaparat 3 pe fiecare rand). In cazul acesta, trebuie doar sa modifici in css marimea afisata a unei subcategorii. In themes/[tema ta]/css/category.css cauta dupa #subcategories ul li { si modifica width: 145px; cu o valoare mai mare. Va fi nevoie sa modifici si dimensiunea imaginilor. Default subcategoriile folosesc medium_default pentru dimensiune. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greuceanu1234 Posted September 8, 2014 Author Share Posted September 8, 2014 a functionat iti multumesc foarte mult pentru ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts