przemyslawzalewski Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Wiecie jaka może być przyczyna takiego błędu? Na listingu produktów: http://steeltree.eu/gb/12-buckles mam produkty i w nim np. produkt o nazwie GearsOne z ceną 0 zł. W opisie produktu jest poprawna. Po dodaniu do koszyka z listingu również poprawna. Jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Wszystkie które mają cenę 0 widzę że również posiadają status "na zamówienie (do 30 dni)" zacząłbym szukać od tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 przemyslawzalewski Posted September 8, 2014 Author Share Posted September 8, 2014 To w takim razie problem jest nie tylko z ceną w szczegółach czas realizacji jest poprawny czyli 48h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mike_sc Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Siemka, a jesteś na początku konfigurowania sklepu czy już sklep hula i jest sporo produktów? Miałem podobny problem - polegał na tym, że pomimo faktu, że w BO wyświetlały się tylko produkty dodane przeze mnie i nadawano im IDki od 1 w górę (czyli ok) to w tablicach baz danych istniały jakieś produkty (prawdopodobnie po instalacji layoutu strony) i miały one ID produktu od 1 do 7 - sprawa rozwiązała się przy dodaniu produktu nr 8 oczywiście równie dobrze możesz wyczyścić tablicę, ale lepiej sprawdzić najpierw to co wcześniej napisałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
przemyslawzalewski
Wiecie jaka może być przyczyna takiego błędu?
Na listingu produktów:
http://steeltree.eu/gb/12-buckles
mam produkty i w nim np. produkt o nazwie GearsOne z ceną 0 zł. W opisie produktu jest poprawna. Po dodaniu do koszyka z listingu również poprawna.
Jakieś pomysły?
3 answers to this question
Recommended Posts