Witam bardzo serdecznie. Dzisiaj napotkałem problem z logowaniem się do BackOffice. Niestety żadne dane nie działają, nie wiem co jest grane, przecież nikt nic nie grzebał... Wyskakuje mi komunikat że:
Details: Error thrown: [object Object]
Text status: error
A na "zbadaj element" wyskakuje:
ajax-tab.php?rand=1410104680323 404 (Not Found)
Jakie są szanse że da się to naprawić skoro żadnych danych nie przyjmuje? Proszę o szybką reakcję...
OK! Powyższy problem naprawiony: Błąd był w /ajax-tab.php tego pliku w ogóle nie było na moim ftp ale za to był /ajax-tab.php.blocked. Teraz powstał kolejny błąd bo ProForma podlicza mi podatek 42% a tak nie powinno być bo normalny podatek u mnie to 21%
I to jest fakturka przed powstałym problemem, a teraz po tym problemie, w ogóle na fakturze ceny się nie zgadzają, na fakturze nie pokazują się produkty. W czym może być problem?
Question
djahmen
Witam bardzo serdecznie.
Dzisiaj napotkałem problem z logowaniem się do BackOffice.
Niestety żadne dane nie działają, nie wiem co jest grane, przecież nikt nic nie grzebał... Wyskakuje mi komunikat że:
A na "zbadaj element" wyskakuje:
Jakie są szanse że da się to naprawić skoro żadnych danych nie przyjmuje?
Proszę o szybką reakcję...
OK! Powyższy problem naprawiony:
Błąd był w /ajax-tab.php tego pliku w ogóle nie było na moim ftp ale za to był /ajax-tab.php.blocked.
Teraz powstał kolejny błąd bo ProForma podlicza mi podatek 42% a tak nie powinno być bo normalny podatek u mnie to 21%
I to jest fakturka przed powstałym problemem, a teraz po tym problemie, w ogóle na fakturze ceny się nie zgadzają, na fakturze nie pokazują się produkty.
Edited by djahmen (see edit history)W czym może być problem?
13 answers to this question
Recommended Posts