shawo Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Witam. Tak jak w tytule, mam problem ze zmiana parametrów jak i samych sliderów. Usunąłem jeden slider z myślą, że jak nacisne na dole opcje Add a new item to będę mógł dodać coś nowego i przypisać do niego adres www, ale jednak tak to nie zadziałało. Miałem trzy sildery a mam dwa. Problem występuje teraz również z dwoma istniejącymi sliderami. Mają dwa różne adresy www podstron a i tak oby dwa kierują do tego z pierwszej pozycji. Proszę o pomoc bo wszystko poklikałem i nic to nie daje. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
And63 Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Pytanie należałoby skierować raczej do twórcy modułu ... Zwróć się o pomoc tam gdzie kupiłeś moduł/themsa - bez podstawowych danych i kodów źródłowych modułu ciężko będzie pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 a co się dokładnie dzieje, gdy próbujesz utworzyć nowy slajd? jakieś błedy wyskakują? włącz raportowanie błędów i spóbuj zdefiniować nowy slajd, jest spore prawdopodobieństwo, że zobaczysz błędy związane z sql Link to comment Share on other sites More sharing options...
shawo Posted September 8, 2014 Author Share Posted September 8, 2014 Gdy próbuję utworzyć nowy slajd, to opcja Add new item znika i nic się nie dzieje, tak jak widać na załączonym screenie. Mogę usuwać slajdy a gdy dodaje to zupełnie nic się nie dzieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 z technicznego punktu widzenia nie ma tam żadnego błędu krytycznego php, w związku z czym to może być kwestia funkcjonalności modułu, a to już raczej kwestia twórcy jak And63 wspomniał Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Pewny nie jestem ale chyba następcą tmnivoslidera jest minicslider więc ten moduł może być lekko przestarzały i nie koniecznie do końca kompatybilny z twoją wersja sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shawo Posted September 11, 2014 Author Share Posted September 11, 2014 W instalowanie modułów się jeszcze nie bawiłem i jakby można było, prosił bym o jakąś pomoc lub sugestię, jak to zrobić i ile ew taki moduł by kosztował i jak i gdzie go kupić. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Instaluje się prosto, w zakładce moduły klikasz na dodaj moduł, podajesz ścieżkę do modułu i presta go zasysa, następnie na liście modułów przy module klikasz instaluj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts