iza997 Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Wywala mi blad: TECHNICAL ERROR:Details: Error thrown: [object Object] Text status: error Strona normalnie dziala, ale nie moge zalogowac sie do panelu. Dodam tylko, ze wszystko bylo w porzadku i nagle dostalem kopa. Co moze byc przyczyna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ralfdud Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Witam u mnie to samo. Dodam że dodatkowo była nadpisana nazwa pliku index.php w folderze logowania do zaplecza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 (edited) Jaki hosting ?Link do sklepu ? Edited September 5, 2014 by selljus.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iza997 Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 U mnie home.plwww.pens24h.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 (edited) Proszę zalogować się do zaplecza w home.pl i wyłączyć statystyki serwera, powinno pomóc. https://pomoc.home.pl/produkty/panel/138 Edited September 5, 2014 by selljus.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ralfdud Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 (edited) Nie pomoże, sprawa tyczy się sklepów w wersji 1.5.4.1 na serwerach home.pl Nadpisują pliki w folderze panelu administracji: index.php, ajax-tab.php oraz ajax.php Pliki te sukcesywnie będą blokowane i wymagana jest aktualizacja do najnowszej presty. Oficjalna informacja od konsultanta home.pl Na tymczasem można na serwerze sobie zmienić te nazwy plików na właściwe usuwając dodane 'blocked' ale bez aktualizacji się nie obejdzie. Edited September 5, 2014 by ralfdud (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iza997 Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 (edited) Dzieki za wskazowke, ale statystyki sa wylaczone. @up Dotyczy to rowniez wersji 1.5.6.2? Edited September 5, 2014 by iza997 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Widzę, że pojawiają się kolejne przygody z home.pl .@ralfdud Wykonałeś aktualizację i jest ok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ralfdud Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 (edited) Aktualizacji nie wykonuję ponieważ sklep ma dużo dodatkowych modułów, niestandardową templatkę i szczerze to nie wiem jak się za to zabrać by wszystko działało prawidłowo nie tracąc funkcjonalności oraz bazy klientów itd. Chyba będę zmuszony skorzystać z firmy zewnętrznej. A może polecacie jakąś sprawdzoną firmę? Edited September 5, 2014 by ralfdud (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iza997 Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 Podczas rozmowy telefonicznej z konsultantem home.pl dowiedzialem sie, ze podejrzewano brak zabezpieczen itp itd. Po wskazaniu konkretnego zablokowanego pliku okazalo sie, ze jest "czysty" i wersja 1.5.6.2 znowu dziala, cytuje: "dodalismy te wersje do bialej listy". Teraz pytanie, z czym bedzie sie wiazac aktualizacja do najnowszej wersji? (Oprocz tego, ze wszystko mi sie kompletnie rozjedzie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
iza997
Wywala mi blad:
Details: Error thrown: [object Object]
Text status: error
Strona normalnie dziala, ale nie moge zalogowac sie do panelu. Dodam tylko, ze wszystko bylo w porzadku i nagle dostalem kopa. Co moze byc przyczyna?
9 answers to this question
Recommended Posts