agland Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Jako, że modulów płatności PayU jest kilka zastanawiam się który wybrać. Jest rownież moduł oficjalny ale opinie o nim są podzielone i nie do końca spełnia swoje zadanie. W związku z tym bardzo proszę użytkowników modułów płatnych o polecenie tego, który naj lepiej wybrać. Zależy mi aby po wybraniu płatności moduł przenosił na stronę payu z wyborem operatora banku. Zależy mi również aby moduł miał możliwość powrotu do płatności po jej przerwaniu. Ktoś coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuras Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Witaj Ja mam moduł od Prestacafe Ma dla mnie ważną rzecz, zaokrąglanie kwoty jaka zostaje przesłana do PayU. Jeśli masz PS ustawioną, że zaokrągla do złotówek to i tak kwota do PayU jest przesyłana niezaokrąglona... w przypadku modułów które kiedyś krążyły. Masz możliwość przypisania swoich statusów do statusów modułu/payu. Na stronie z zamówieniem masz wyświetlony takie informacje: numer transakcji, status, sposób płatności, data aktualizacji, i wyświetlenie logów. Nie miałem z nim nigdy problemów. Nie znam innego płatnego... ten który krążył kiedyś bezpłatny miał błędy, potem nie był rozwijany... potem znalazłem prestacafe i zostałem przy nim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agland Posted September 3, 2014 Author Share Posted September 3, 2014 jest jeszcze moduł http://videotutorial.pl/prestashop/moduly-prestashop/prestashop-payu Niestety nie wiem czy jest to "dostosowana" wersja oficjalnego modułu czy też ma coś więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 prestacafe - i super szybki support Link to comment Share on other sites More sharing options...
agland Posted September 7, 2014 Author Share Posted September 7, 2014 http://addonspresta.com/pl/moduly-platnosci/14-modul-platnosci-payu.html - Korzysta ktoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts