Roman0002 Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Ahoj, Potreboval by som pomôcť. Kde presne nájdem .tpl súbor v administrácii sekcia objednávky. V prílohe som dal aj obrázok ktorú sekciu presne myslím (je vymedzená červeným rámcom). Potreboval by som tam urobiť pár menších úprav. Za všetky odpovede vopred ďakujem Prajem vám pekný deň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 (edited) Ahoj, pozri do priecinku: <admin>/themes/default/template/controllers/orders/ Renderovanie obsahu zabezpecuje subor: conltrolers/admin/AdminOrdersController.php Edited August 31, 2014 by Caleydon (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman0002 Posted August 31, 2014 Author Share Posted August 31, 2014 Ahoj, pozri do priecinku: <admin>/themes/default/template/controllers/orders/ Renderovanie obsahu zabezpecuje subor: conltrolers/admin/AdminOrdersController.php ďakujem za odpoveď Mám ešte jednu otázku. Chcel by som overovať referenčného čísla objednávky... teda lepšie povedané chcem aby niektorý zamestnanci nevideli referenčné číslo objednávky ale chcem aby tam mali políčko vyhľadávania podľa referenčného čísla objednávky a chcem ho inak zarovnať ako to je pôvodne. Ktoré php súbor/y by som mal prepisovať? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts