beyond13 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 (edited) Witam. Wprowadzam do swojego sklepu produkty i mam pewien problem. Po włączeniu towaru na stronie sklepu brakuje przycisku DODAJ DO KOSZYKA. Czego jest to wina? Mam szablon LEO GIFTS i mam tak jak jest tutaj, gdy wejdzie się w ten towar np. za 250,000 dolarów w zakładce NEW ARRIVALS: http://www.leotheme.com/demo/prestashop14x/?template=leo_gifts brakuje tego przycisku. W towarze nie mam atrybutów, więc nie chodzi o to. Co mam zrobić? Edited August 30, 2014 by beyond13 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 sprawdź czy: - produkt jest na magazynie (ma odpowienie quantity - zakładka quantity na stronie edycji produktu) - czy jest możliwe zamawianie produktu (opcja na stronie edycji produktu, zakładka informations) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedokawa Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 U mnie też nie działa dodaj do koszyka nie wiem czemu, czy mam jakiś błąd ?? Strona to www.activemed.home.pl/sklep Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 sprawdź to co zasugerowałem czy: produkt jest na stanie, czy możliwe jest zamawianie produktu (na stronie konfiguracyjnej produktu jest opcja do wyłączenia dodawania do koszyka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedokawa Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Ok, po zalogowaniu działa dodaj do koszyka Ale dlaczego nie działa bez logowania jak jest ustawiona opcja "tak" Zakupy dla gości i nie widać funkcji dodaj do koszyka Produkt jest w stanie, nie wiem coś się pomieszało w ustawieniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedokawa Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 chodzi o stronę edycji produktu każdy produkt może mieć ustawioną opcję zamawiania (może być wyłączona lub włączona) i może mieć własne stany magazynowe produkt którego nie ma na stanie, nie ma przycisku dodawnia do koszyka, to samo dotyczy produktu z wyłączoną opcją zamawiania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedokawa Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Widzę że nie mam stworzonego nowego magazynu ?? czyli trzeba stworzyć nowy magazyn ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedokawa Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Myślę że to nie wina opcji, wcześniej było ale po dodawaniu kilku produktów może się wywaliło dodaj do koszyka potem przekieruje się do strony zaloguj i zarejestruj sie albo bez zarejestrowania można zamówić produkt Teraz coś znikło może coś w kodzie sie pomieszało. Nie znam się nad tym http://activemed.home.pl/sklep/glowna/54-testprodukt-1234567891234.html tutaj powinien się pojawiać po prawej dodaj do koszyka bez logowania. Jak jestem zalogowany to pojawia się funkcja dodaj do koszyka Jak kliknę koszyk to wyskakuje się komunikat "Twój sklep nie zaakceptował twojego nowego zamówienia" nie rozumiem o co chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts