staszek Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Jak w tytule - zastanawiam się czy jest możliwość ustawienia sklepu na preście żeby działała bardzo szybko czy raczej od razu należy przyjąć że do takich parametrów to lepiej użyć innego softu ? Czy ktoś zna przykłady takich dużych sklepów na PS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylo Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 aktualnie tworzę sklep na ok 2000 kategori i ok 50k produktów, dam znać jak będzie skonczone testy przy ok 10k produktów wyszły dobrze zobaczymy jak będzie dam znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
west28 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Stworzyłem sklep dla 120 000 tys produktów i ma sie dobrze uwaga filtry są do 50 tys produktów ale przy dobrej organizacji to nie problem link http://ksiegarnia.conrad24.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylo Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 chodzi przyzwoicie dobra robota Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek Posted September 3, 2014 Author Share Posted September 3, 2014 Ładny sklepik ale chodzi dużo za wolno.,,, Mi poszczególne kategorie pojawiają się po 3 do 5 sekund - wiekszosść klientów ucieknie. Na ile jest opcja że postawienie na lepszym serwerze by pomogło ? Możesz zdradzić na jakim serwerze teraz to trzymasz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
opara Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 niektórzy mają zdecydowanie więcej i wszystko gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
2rgbui2vbuiver Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Potwierdzam, robiłem kilka większych i generalnie dla miłego wrażenia z użytkowania warto zainwestować w serwerek dedykowany na dyskach ssd:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts