pepko143 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Dobrý deň Vedeli by ste mi prosím poradiť, prečo po aktualizácii prestashopu 1.6.0.6 na 1.6.0.9 mi vypíše že nemám dostatok memory_limit napriek tomu že som ju v php.ini zvýšil? Aká veľká má byť? Taktiež som sa stretol po aktualizácii s problémom, že pri produktoch mi po kliknutí na viac vypísalo fatal error. Musel som sa teda vrátiť k pôvodnej verzii prestashopu. Poradili by ste mi prosím ako daný problém vyriešiť? ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepko143 Posted August 30, 2014 Author Share Posted August 30, 2014 Tak si odpoviem sám :-) pomohlo vypnutie niektorých modulov a potom spraviť aktualizáciu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Udává se, že pro PrestaShop by mělo stačit 64M paměti. Ale vše záleží nejen na modulech, ale třeba i počtu produktů. Pro opravdu hodně produktů (>10000) nestačí ani 2G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wepo Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 ja mam podobny problem ked chcem ist do administracie modulov zobrazi mi tuto hlasku : : [PrestaShop] Fatal error in module smarty_internal_templatebase: Allowed memory size of 50331648 bytes exhausted (tried to allocate 42479 bytes) vie niekto poradit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Je to věc hostingu a nastavení paměti pro PHP skripty. Teď je nastaveno 48M a je potřeba mít alespoň 64M. Čím více, tím lépe. Vše záleží na velikosti databáze. Pro indexování tisíců produktů základní doporučená paměť nestačí. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts