dellos Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Mam problem z systemem CMS. Staram się dodać nowy wpis/stronę i otrzymuję informację: Nieprawidłowy token bezpieczeństwa Klikam na "Rozumiem ryzyko i chcę wyświetlić tą stronę" ale nic nie pomaga wraca do spisu CMS a nie pozwala założyć nowej strony. Jakieś rozwiązanie tego problemu ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolwild Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 To jest błąd prestashop. Został naprawiony. http://forge.prestashop.com/browse/PSCSX-2934 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellos Posted August 28, 2014 Author Share Posted August 28, 2014 (edited) wszystko działa... pierwszy raz błąd mi się zrobił ale poprawiłem 2gi i działa Edited August 28, 2014 by dellos (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafcio76 Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 wszystko działa... pierwszy raz błąd mi się zrobił ale poprawiłem 2gi i działa Witam. Zainstalowałem prestasghop jakieś 2 tygodnie temu w wersji 1.6.0.9 i dalej opisany problem występuje. Dlaczego? Prosze o pomoc. pozdrawiam Rafał Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafcio76 Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Witam. Zainstalowałem prestasghop jakieś 2 tygodnie temu w wersji 1.6.0.9 i dalej opisany problem występuje. Dlaczego? Prosze o pomoc. pozdrawiam Rafał ok, już sobie poradziłem - zrobiłem zmiany jak pokazano tutaj https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/commit/84eaa4f9cbb773dc481f3cf84f63db1a7d253827 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taraq Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Czy ktoś mógłby krok po kroku opisać jak naprawić ten błąd? Włącznie z wskazówkami jak wejść do kodu strony by robić w nich te zmiany? Jestem kompletnym laikiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 czy zagadnienia związane z obsługą ftp hostingu są Ci znane? w sensie, pobieranie plików z ftp i wgrywanie ich na serwer/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
taraq Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 No właśnie nie. To jest dla mnie największy problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 no to będzie problem w jaki sposób zainstalowałeś prestę? wgrywałeś ją na serwer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pszczola36 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Witam . Ja równiez mam problem z Tokenem bezpieczeństwa. Presta 1.5.4.0. Kupiłem moduł e-ticket i po zainstalowaniu nie działa. W katalogu jest AdminManagetickets do którego nie daje mi dostepu a mam konto SuperAdmin. Za radą zainstalowałem ręcznie w zamówieniach dwie zakładki Skan e-ticket i List-eticket a gdy prubuje w nie wejsc wyskakuje mi właśnie problem z tokenem bezpieczeństwa. Jeśli mimo tego wyswietle te strone to ładuje no ale przeciez tak nie powinno być. Prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 raczej nie każdy tutaj ma dostęp do tego modułu, więc trudno będzie powiedzieć coś więcej bez możliwości analizy modułu. kontakt z autorami nie pomógł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pszczola36 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 (edited) witam. probem załatwiony połowicznie. Co prawda autor modułu zwrócił pieniadze/ mimo pełnego dostepu do sklepu sam nie wiedział jak to naprawic/ Efekt jest taki ze nadal potrzebuje modułu który dawał by mozliwość .1 zabukowania biletu w danym dniu i godzinie 2.klient po płatności dostawałby na email ten bilet i sam mógłby go drukować. Czy moze ktoś zna taki modul który spełniałby te opcje do presty 1.5.4.0 i oczywiscie działa A zapomniaem dodac ze pozostał mi slad który nie wiem jak usunąc/ mimo ze wadliwy moduł usunałem/ . W katalogu mam 2 puste przyciski adminmenage ticket i menage ticket a powiem szczerze jedyne na czym sie znam to pszczoły wiec za rade jak z tego wybrnąc bede wdzięczny Edited January 26, 2016 by pszczola36 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts